کفش مخصوص پیاده روی مردانه اسپرت من مدل DGZ2-21 

قیمت : 230000 تومان

برند : اسپرت من

پستی کفش مخصوص پیاده روی مردانه اسپرت من مدل DGZ2-21 

قیمت کفش مخصوص پیاده روی مردانه اسپرت من مدل DGZ2-21 

برای و مشاهده جزئیات محصول در دیجی کالا کلیک نمایید.

کفش مخصوص پیاده روی مردانه اسپرت من مدل DGZ2-21 طراحی اسپرت دارد و با توجه به کیفیت ساخت خوبی که دارد انتخاب سنجیده‌ای برای آقایان علاقه‌مند به کفش‌های مورد استفاده در پیاده روی و روزمره خواهد بود. رویه این محصول از چرم مصنوعی تهیه ‌شده است. این رویه دوام محصول را بالابرده تا شما بتوانید با خیالی آسوده از آن به‌صورت مستمر استفاده کنید بدون آن‌ که پاره شود و یا کیفیت اولیه خود را از دست بدهد. در این کفش از کفی ای با قابلیت کاهش فشارهای وارده و مقاوم در برابر سایش استفاده‌شده که با جذب فشار وارد از زمین و با جلوگیری از فشار آمدن به پای شما، استفاده از این محصول را برای شما لذت‌بخش‌تر کرده است تا شما بتوانید با راحتی بیشتری به فعالیت‌های پیاده روی و روزمره خود بپردازید.

کفش مخصوص پیاده روی مردانه اسپرت من مدل DGZ2-21 طراحی اسپرت دارد و با توجه به کیفیت ساخت خوبی که دارد انتخاب سنجیده‌ای برای آقایان علاقه‌مند به کفش‌های مورد استفاده در پیاده روی و روزمره خواهد بود. رویه این محصول از چرم مصنوعی تهیه ‌شده است. این رویه دوام محصول را بالابرده تا شما بتوانید با خیالی آسوده از آن به‌صورت مستمر استفاده کنید بدون آن‌ که پاره شود و یا کیفیت اولیه خود را از دست بدهد. در این کفش از کفی ای با قابلیت کاهش فشارهای وارده و مقاوم در برابر سایش استفاده‌شده که با جذب فشار وارد از زمین و با جلوگیری از فشار آمدن به پای شما، استفاده از این محصول را برای شما لذت‌بخش‌تر کرده است تا شما بتوانید با راحتی بیشتری به فعالیت‌های پیاده روی و روزمره خود بپردازید.

تصاویر بیشتر

کفش مخصوص پیاده روی مردانه اسپرت من مدل DGZ2-21 ارزان , کفش مخصوص پیاده روی مردانه اسپرت من مدل DGZ2-21 با قیمت ارزان , اسپرت من ارزان , اسپرت من با قیمت ارزان , پستی کفش مخصوص پیاده روی مردانه اسپرت من مدل DGZ2-21 , اینترنتی کفش مخصوص پیاده روی مردانه اسپرت من مدل DGZ2-21, کفش مخصوص پیاده روی مردانه اسپرت من مدل DGZ2-21 با قیمت 230000 , کفش مخصوص پیاده روی مردانه اسپرت من مدل DGZ2-21 فقط 230000 , اسپرت من کفش مخصوص پیاده روی مردانه اسپرت من مدل DGZ2-21 , اسپرت من با قیمت 230000,kharid کفش مخصوص پیاده روی مردانه اسپرت من مدل DGZ2-21, gheymat کفش مخصوص پیاده روی مردانه اسپرت من مدل DGZ2-21  

اجناس فوق العاده اسپرت ,پیاده ,مخصوص ,dgz2 ,مردانه ,محصول ,مردانه اسپرت ,مخصوص پیاده ,کلیک نمایید , اسپرت ,کالا کلیک ,مشاهده جزئیات محصول ,کاهش فشارهای وارده ,ب منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ارزان کده سایت رسمی home gta دل نوشته های سعید تاجیک Home Of English بهترین راه دانلود آشپزی و غذا های مدرن دانلود آهنگ جدید ، اخبار ورزشی ، دانلود فیلم